Sipoon Moottorikerho Crossikoulu

Crossikoulu

Crossikoulu & Endurokouluun oma ryhmä 2023 (seuran jäsenille)

Alkaa 2.5.2023 klo 18:00 Crossikoulua uudistetaan mm. ryhmäjakojen ja valmennuksen sisällön osalta. Tavoitteena on kehittää ajajien ajotaitoa mahdollisimman monipuolisesti.

Crossikoulu on tarkoitettu hiukan ajaneille, ja kokeneille lapsi- ja aikuisharrastajille sekä kilpailijoille!
Omistathan oman pyörän, ajointoa ja halua kehittää ajotaitoasi. Crossikouluun voi osallistua 50cc-450cc motocross- ja enduropyörillä ajavat Sipoon Moottorikerhon jäsenet.

Crossikoulussa ajajat jaetaan 5-7 ryhmään, jotta ajamisen opettelu on turvallista ja valmentajat voivat antaa paremmin henkilökohtaista ajovalmennusta.
Crossikoulussa ajoharjoittelurasteilla valmentaja opettaa ajajan taitotason huomioiden crossipyörällä ajamisen ajotekniikkaa ja turvallisuusasioita. Kilpa-ajajille valmennetaan kilpailuissa tarvittavia taitoja ja annetaan myös valmennusta kerhojoukkuekilpailuun.

RADAT
Sipoon motocrossrata-alue sisältää kolme säännöllisesti huollettavaa motocrossrataa, peltoradan, enduroradan ja tekniikkaharjoittelukentän, jotka mahdollistavat monipuoliset ajoharjoitusalueet crossikoululaisille.

VALMENTAJAT
Crossikoululaisia valmentavat Sipoon moottorikerhon kokeneet valmentajat, kilpa-ajajat sekä vierailevat valmentajat. Alexander Wiik, Kimi Koskinen, Jonathan Wiik, Henry Olenius, Dick Bergman, Tim Blomqvist, Niko Hirvonen ja Seppo Kokko

ILMOITTAUTUMINEN

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Kauden 2023 crossikoulu illat ovat 2.5, 16.5, 30.5, 13.6, 27.6, 11.7, 25.7, 8.8, 22.8, 5.9.


CROSSIKOULUN HINTA

Crossikoulumaksu 100 euroa/kausi
Osallistujalla tulee olla maksettu seuran jäsenmaksu & ratamaksu*, uusilla jäsenillä liittymismaksu, jäsenmaksu & ratamaksu*
*Ratamaksu, joko kertamaksuna tai kausikortti.

LISÄTIETOJA

Korona rajoitukset varmistetaan ennen crossikoulun alkua ja ollaan yhteydessä ilmoittautuneisiin sähköpostilla jos rajoitukset estävät aloituksen.
Lisätietoa crossikoulusta antaa Tom Blomqvist, puhelin +358 40 901 2224 tai tom.blomqvist(at)simk.fi

Iivari Vieltojärvi

85cc kuljettaja

Oliver Lind

65cc kuljettaja

Daniel Wiik

65cc kuljettaja

Joona Laaksonen

85cc kuljettaja